torsdag 24. mai 2018

Den forsvunne diamant

Du er i Afrika på jakt etter den forsvunne diamanten Afrikas Stjerne. Jakten foregår til lands, til sjøs og med fly. Den som finner den forsvunne diamanten og .

Den forsvunne diamant (originaltitel Afrikan tähti) er et brettspill opprinnelig laget. Afrikas Stjerne og føre den tilbake til Kairo eller Tanger. Sammenlign priser på Alga Den Forsvunne Diamanten Brettspill.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Eventyrspill hvor man reiser i Afrika på jakt etter den sagnomsuste diamanten Afrikas Stjerne. Det kjente familiespillet Den Forsvunne Diamanten er fortsatt like populært. Her er det om å gjøre å finne diamanten ”Afrikas stjerne” og få den i mål, på veien . Hvem finner den forsvunne diamanten og bringer den først i mål i Kairo eller Tanger? MEKANIKK: Kappløp TEMA: Oppdagelsesferder ANTALL SPILLERE: - 5. Den forsvunne diamanten til markedets laveste pris!


Se beste pris på Den Forsvunne Diamanten. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Brettspill, Fra år, Antall.

De blanke brikkene tilsvarer den gamle røveren. Får man denne på en øy, er man ute av spillet, da man er strandet der. Finner man den forsvunne diamant i . Hvem finner den forsvunne diamanten og bringer den først i mål? Med utgangspunkt i den såkalte Mikel-saken, avslører Den forsvunne Diamanten den mørke siden av handelen med fotballspillere. Den Forsvunne Diamanten Brettspill.


Du er i Afrika på jakt etter den sagnomsuste diamanten Afrikas Stjerne som du må bringe til Kairo eller Tanger. Hvis du likte den forsvunne diamenten burde du sjekke ut et helt nytt spill som heter Africa. Hver dag i hele påsken blir det jakt på den forsvunne diamant i Aquarama Bad. Kjøp boken Den forsvunne diamanten av Lars Backe Madsen, Jens M. Og tenk om en motspiller har funnet diamanten og er på vei til Kairo eller Tanger! Det er nok best å starte jeepen og fortsette.


Jeg jaktet på Algarves beste strender, men fant bare ni av dem. Anthony Basso innside FOTO: Olav Rege .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg