fredag 25. mai 2018

Automatisk vannstopper

I nye hus er det påbudt med vannstopper på kjøkkenet. Eventuelle lekkasjer skal synliggjøres, og i andre rom enn våtrom skal lekkasjen føre til automatisk avstengning av vannet. Systemet detekte- rer og stopper av vannlekkasjer ved hjelp av trådløse sensorer, plassert i .

Ved en eventuell lekkasje kuttes vanntilførselen av seg selv. Systemet fungerer som en automatisk stoppekran.

En automatisk vannstopper eller lekkasjevaktvil stenge vannet i huset dersom det blir envannlekkasje. Vi har produsert vannstoppere siden 199 så produktet . Senas Aqua Guard automatisk lekkasjestopper - Hvert år skades flere tusen boliger av vannlekkasjer, men dette kan forhindres ved å montere Senas Aqua . Smart-Control helautomatisk vannstopper er et system som automatisk stenger vannet ved en vannlekasje og som automatisk stenger vannet når du er borte fra . Vannstopp er påbudt i nye boliger. Fanger en sensor opp en lekkasje vil den automatisk sende et signal til hovedenheten som umiddelbart vil stenge vannet . Kobles på vann røret, stenger vannet når det blir lekkasjer.


Innstalerte automatisk vannstopper med magnetventil. Prisen på boligforsikringa gikk ned med. Stemmer det at det er så lite å spare?


Har fått beskjed frå borettslag om at det må monterast Automatisk Vannstopper under vask på kjøkken fordi det ikkje er sluk til vaskemaskin. Stadig flere velger å installere vannstopper, noe som kan være en lønnsom investering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg