torsdag 3. mai 2018

Lenovo yoga pc

Utvilsomt en av de beste hybrid-PC-ene vi har testet. Modellen heter Yoga 900S, og produsenten er Lenovo. Lenovo Yoga 9er kraftig oppgradert fra 900.

PC-en har et solid chassis av lys grå, børstet aluminium både på utsiden og innsiden. Lenovo Yoga 9er bedre enn forgjengeren på alle punkter. Bærbar PC-modus for teksproduksjon og nettbrettmodus for nettsurfing . SNIKTITT: Lenovo Yoga Book Den sprøeste PC-en på IFA?

ANBEFALING: De beste bærbare PC-ene til høsten20. Yoga › 900-serien › YOGA 910BufretYoga 9er en elegant, kraftig stilerklæring i form av en bærbar PC, som passer både til arbeid og fritid. Utformingen i ett stykke metall og ultratynn ramme er . Introducing the Lenovo Yoga 910: Beautifully designed and expertly engineered for.


Finn ut mer om YOGA 90 en prima, konverterbar, tynn, lett og kraftig bærbar PC i utpreget og annerledes design med fire forskjellige moduser. Lær om bærbare 2-i-Yoga PC-er: Bærbare multimodus-PC-er og ultrabooks, med den nyeste prosessoren, grafikken, skjermen og lydteknologialternativene. Med Yoga-serien tar Lenovo 2-i-til et helt nytt nivå.


Yoga 2-i-er nemlig det aller beste to verdener.

Du kan bruke den som en bærbar PC, eller vri skjermen og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg