mandag 28. mai 2018

Altinn login

Here is some information regarding the various login methods in Altinn. You will also find information about the various safety levels and how to block your user. Her finner du informasjon om de ulike innloggingsmetodene som finnes på Altinn.

Du finner også informasjon om ulike sikkerhetsnivå og hvordan du kan sperre . BufretLignendeAltinn er en portal for elektronisk dialog mellom næringsdrivende og det offentlige. Portalen har også info for deg som vil starte og drive bedrift. De aller fleste varsles elektronisk om skatteoppgjøret sitt 19.

Da ligger melding om oppgjøret klar i Altinn. Første mulige dato for utbetaling dersom du . ID-porten er den primære innloggingskanalen til Altinn og er en felles innloggingsløsning for mange offentlige tjenester. ID-porten driftes av Direktoratet for . Hvis du ikke har fødselsnummer eller D-nummer så kan du logge inn med brukernavn og passord som du selv har . Skatteetatens overordnede mål er å sikre at skatt og avgift blir korrekt fastsatt og innbetalt. Mer enn prosent av de totale skatter og avgifter til stat og kommune . Det innebærer at du nå kan logge inn i Altinn med BankID på mobil.


Altinn support can help you regarding login, navigating, delegating or other issues connected to the use of Altinn.

If you have questions regarding the content of . Dette blir mulig fordi BankID blir del av ID-porten. Logger du inn via alternativ innlogging i Altinn kan du logge inn med kodebrev eller kun passord og kontrollere din innloggingsinformasjon under Profil, roller og . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. For å benytte bevillingsskjemaer fra Drammen kommune i Altinn må man ha Altinn- rettigheten.


Jeg skal bo et halvt år i Oslo i høst, flytter fra Danmark, og skal søke barnehageplass til poden. Jeg ser at jeg skal ha en såkalt altinn-login for å . Nå kan du sjekke skatteoppgjøret på mobilen. Du kan også se om det er kommet noen meldinger til foretaket du er styreleder i og signere på foretaksregistrering . I denne oversikten får du svar på de vanligste spørsmålene om hvordan du leverer skattemelding i Altinn for næringsdrivende med enkeltpersonforetak.


Altinn tilbyr et REST-API med autentisering vha IDPorten, som gjør det mulig å bruke tjenestene i Altinn i en app eller ekstern nettside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg