onsdag 12. juli 2017

Samsung smart tv fjernkontroll

En smart fjernkontroll kan gi deg kontroll over alt fra å slå på Samsung SUHD TV til å styre alle enheter som er tilkoblet. Du velger selv hvordan du vil styre Smart TV-en din. Med fjernkontroll, smarttelefon eller nettbrett.


Smart RemoteLast ned appen Samsung . Jeg har kjøpt meg et Samsung Smart tv, der det følger med en fjernkontroll jeg ikke finner ut hvordan skal brukes. Samsung hevder å ha løst fjernkontroll-problemet. Måten vi ser på TV på er i endring, og med den nye Smart Hub er det innholdet som er i . Er du på jakt etter Samsung Fjernkontroller billigst mulig? Nedenfor kan du ta en titt i vår oversikt over slike produkter.


Find great deals on eBay for Samsung Smart TV Remote in TV Remote Controls. Kategorier Lyd og bilde TV og projektor Fjernkontroller. Sør-koreanske Samsung har mange jern i ilden for tiden – de har en finger med i alt fra nettbrett, mobiltelefoner, harddisker og PC-skjermer til . GUIDE: HDMI-CEC Dette smarte TV-trikset bør du prøve hjemme10.


Samsung kommer med Wii-kontroll til sine nye TV-er6. Gjør Samsung Galaxy om til fjernkontroll8. Define your favourite channels and .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg