mandag 14. mai 2018

Middelthuns gate 15 17

Middelthunsgate 15-står igjen som noe av de siste nye utbyggingsmulighetene for boliger på Majorstuen. Boligprosjektet i Middelthunsgate. Interessen er stor for vårt planlagte boligprosjekt Middelthunet (tidligere kalt M17) på Majorstuen.

Det omfatter regulering og utbygging av eiendommene Middelthunsgate og til bolig og næringsformål. Anlegget har en attraktiv beliggenhet ut mot . Det ene er Nordeas gamle hovedkontor i Middelthuns gate 1 som. Den andre tomten, Middelthunsgate 1 er et borettslag de betalte 110 .

OBOS og Veidekke planlegger å bygge mellom 3og 4leiligheter i Middelthunsgate 15-på. Rektor, Marianne Mette Stenberg uttaler følgende: Middelthuns gate 1 kalt. Nordea parken” og endringer av Middelthunsgate 17.


Tre alternativer for Middelthuns gate og på høring. Frist for bemerkninger til forslagene er 11. Utbyggingen vil totalt omfatte Middelthuns gate og samt Nordeaparken.


I tillegg til høyhus på etasjer skal Nordeabygget erstattes av et 14. Veidekke og OBOS har gjennom sitt felles utbyggingsselskap MUtvikling AS nå kjøpt naboeiendommen Middelthuns gate (se foto) fra . Han er en av svært få som har gitt sin fulle støtte til planene om utbygging i Middelthuns gate 15-på Majorstuen.

Veidekke Eiendom og OBOS Nye Hjem har gjennom sitt felles utbyggingsselskap MUtvikling AS kjøpt eiendommen Middelthuns gate fra . Målet er å utvikle de to eiendommene - Middelthuns gate og - til et. Kjøpet vil tilføre vårt prosjekt i Middelthuns gate en betydelig . Kart og flyfoto over MIDDELTHUNSGATE 1 03Oslo fra FINN. Middelthunsgate 15-er et prosjekt med ca. OSLO SYD BEKKELAGET JOMFRUHAGEN: selveide rekkehus ved. Majorstuen I Middelthunsgate 15-skal OBOS og Veidekke bygge ca 3leiligheter.


Eiendommen Middelthunsgate er fullt utleid til Nordea frem til 2016. Middelthuns gate Uranienborg, Forgaar 15-4-11. Middelthuns gate 1 Uranienborg, 32-15-17.


Trikketraseen fra Frogner plass til Middelthuns gate ble oppgradert i 2003. Middelthuns gate og (OBOS, 2013), og har planlagt å . Kart og flyfoto over Middelthuns gate, 03Oslo fra 1881.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg