torsdag 31. mai 2018

Ipad komplett

Vi har alt fra optimale nettbrett til gaming til enklere brett ment for barn eller surfing. Se vårt brede utvalg av Android Tablet og iPads. Pad er ikke bare det beste produktet i klassen.

Det er produktet som definerer sin helt egen klasse. LED-bakbelyst IPS-skjerm iPad har en 7-tommers . Det er mindre av den, men ikke mindre i den. Alt du elsker ved iPa en fantastisk skjerm, kraftig Achip, FaceTime HD .

Pad Pro er ikke bare den nyeste iPaden – den er en kompromissløs visjon for hva datamaskiner kan være. Den gir deg langt større kraft enn de fleste bærbare . Vi har alltid hatt et noe paradoksalt mål for iPad. Vi har ønsket å skape en enhet som er umåtelig kraftig, men som likevel er så tynn, lett og intuitiv å bruke, at du . Nye iPad Air er likevel tidenes kraftigste iPad.


Ny A7-chip og avansert trådløsteknologi lar deg gjøre enda mer – enda flere steder. Når du holder iPad i hånden, er det vanskelig å legge den fra seg. Uansett hvordan du ser det, er iPad mini helt utrolig.


Og den briljante Retina-skjermen er bare begynnelsen.

Nye iPad mini gir deg kompromissløs ytelse, rett i håndflaten. Den er både tynnere og lettere enn noensinne, men likevel kraftig nok til å bringe ideene dine .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg