torsdag 31. mai 2018

Gratis avis

Denne siden har en oversikt med alle saker på gjerrigknark. Det kan dreie seg om alt fra gratisting, giveaways, konkurranser . Her kan du motta alt fra lokalavisen til de store avisene gratis i form av prøveabonnement og liknende. Er du like glad i aviser som oss, nøler du ikke når du får muligheten til å prøve ut en avis i flere uker helt gratis. Nå kan du prøvelese Dagsavisen gratis i uker.


Les Finansavisen gratis og uforpliktende i uker. Finansavisen er Trygve Hegnars avis der du finner nyheter og samfunnstoff – med naturlig hovedvekt på . Mange aviser tilbyr deg som leser gratis prøveabonnement. Som leser med gratis prøveabonnement vil du kunne lese avisen gratis i et visst antall uker. Gratisavis er en gratis publikasjon som oftest utgis daglig, ukentlig eller månedlig. Redaksjonelt innhold er gjerne nyheter og sport i gratisaviser som utkommer . Finansmannen Christen Ager-Hanssen har sammen med den svenske milliardæren Mats Qviberg kjøpt gratisavisen Metro i Sverige og varsler . Send inn registreringen nå, og få avisen fritt levert mandag til lørdag.


Det er forbudt å levere ut uadressert reklame eller gratis aviser til forbrukere som har merket postkassen sin med nei takk til reklame og nei takk til gratis . Her kan du lese dagens avis gratis. Kristiansand Avis er en gratis avis med fokus på lokale nyheter og historier.

Det burde være marked for en gratisavis i hver av de tre kommunene, men ikke for to. Denne konkurransen kan ikke fortsette, sier Stenberg. I 20kjøpte Hamar Media gratisavisen Romeriksposten og gikk med det i konkurranse med sin egen hovedeier Amedia om annonsekronene . Fylkesavisen Vestfold Blad skifter navn til Byavisa Sandefjord.


Avisen som ble etablert i mai 20har tidligere vært gjenstand for kritisk . Schibsted erstatter ettermiddagsavisen Aften med en ny gratisavis for Stor-Oslo. De store nedskjæringene i Schibstedsavisene vil skje i høst. Svensk gratisavis avslører falske nyheter. Den svenske nettsiden Viralgranskaren har i flere år avdekket usanne nyheter som deles i sosiale . Byavisa i Trondheim har halvert annonseinntektene på tre år og nå innrømmer ledelsen i avisen at de har annonsert med lesertall som ikke har . Etter ti år med underskudd tok lokalavisa grep: Ble gratisavis på papir, og satser hardt på nett.


Lokalavisa Sør-Østerdal er blitt til iElverum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg