tirsdag 19. februar 2019

Bluetooth spiller

Det heteste innenfor lyd er akkurat nå trådløse høyttalere. Enten det er en enkelt høyttaler som spiller musikk fra mobilen eller løsninger som . Her får du mest lyd for pengene dine, og spiller den ikke perfekt i rommet du setter den i.

Enkelt og greit, og akkurat slik en god Bluetooth-høyttaler skal være. Streamingprodukter som du kan du spille av musikk, bilder og film som er lagret på din PC til din TV via kabel. Bluetooth er utrolig enkelt i bruk, og du trenger ikke å være koblet på et eksisterende nettverk for å spille musikk på f. Bredt utvalg av spillere og DAB+ radio til din bil.

Rimelig Media-Receiver (uten CD) Radio med Bluetooth, USB, iPod mm. Kjøp Mikroanlegg og CD-spillere hos Expert. Kompakt stereo HiFi; DAB+ radio med CD spiller; Bluetooth for trådløs streaming.


Lefdal har stort utvalg av mp3-spillere og andre mediaspillere. Her finner du en mp3-spiller for ditt behov! Bak det litt kryptiske navnet skjuler det seg nemlig en relativt enkel platespiller som har innebygget Bluetooth. Dermed får du mulighet til å spille . LYD I VESKA: Vi har testet Bluetooth-høyttalere som kan tas med på tur.


Du kan spille musikk både via Bluetooth og AUX, og en egen . Besøk Logitech for Bluetooth-høyttalere som gir flott lyd til alle rom, fester eller campingturer uten ledninger. Marine Audio Stereo DAB+ - Marine Stereo DAB+ - Bluetooth … 1. Du kan koble flere Bluetooth-tilbehør sammen med iOS-enheten. Hvis du ønsker å spille av lyd på Bluetooth-tilbehør, må du velge tilbehøret. Alpine CDE-196DAB bilstereo er utstyrt med DAB+-mottaker, CD-spiller og Bluetooth, så du kan velge fritt hva du vil høre på i bilen. Bluetooth enhet for musikkstreaming.


IPX- 4x40W output - Bass, Trebel, Balance, Fader kontroll - Memory back up - Null strømforbruk avslått . Komplett musikkanlegg med stereohøyttalere og innebygget subwoofer. CD-spiller, DAB + radio og Bluetooth. Et komplett musikkanlegg med CD-spiller og . Bilstereo: Har en W 2Mercedes E20 2000-modell uten AUX, USB eller Bluetooth på spilleren og som kun kan ta CD og radio.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg