torsdag 3. mai 2018

Spill monopol

Monopol Spill online, spill: monopoly, avhør, svar. Ha det gøy å prøve å bli millionær i det klassiske spillet Monopol. Kjøpe så mange gater og fylle dem .

Monopol Brettspill er det klassiske spillet om rikdom og eiendommer. Dette er spillet som er så populært at det eies av flere millioner familier over h. Monopol er det mestselgende brettspillet i verden. Målet med spillet er å bli den rikeste spilleren, og tvinge de andre spillerne til konkurs ved kjøp, salg og leie .

Norli oppgraderer sine datasystemer. Vi beklager at Klikk og hent er ute av funksjon, og først vil fungere . Det verdensberømte brettspillet der du gjør forretninger med eiendom, har nå fått en ny, frisk design! Her introduseres også den nye hurtigterningen som gjør . Spill verdens meste solgte brettspill, Monopol, på nettet! Monopol er et klassisk og elsket brettspillet som har blitt PC-spill. Det lar deg kjøpe eiendommer og konkurrere med vennene dine for å se hvem som kan får tak . Vi skal være best på pris på kjente merkevarer, kombinert med superhurtig levering.


Fra esken: Et glad-spill for hele familien!

Et innholdsrikt familiespill med Bergensk sus og stil, bompenger og aksjebørs, handel og kultur .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg