tirsdag 20. august 2019

Vox samfunnskunnskap

På disse sidene finner du pensum til faget timer samfunnskunnskap for voksne innvandrere. Her kan du ta eksempeloppgaver i samfunnskunnskap for norske innvandrere. Oppgavene i samfunnskunnskapsprøven vil ha annet .

For lærere som underviser voksne innvandrere i timer samfunnskunnskap og norsklærere som tar opp samfunnsfaglige emner i . Den enkelte kommune bestemmer selv tidspunktet de vil arrangere prøven i samfunnskunnskap. Ressurser for lærere i norskopplæringen som gir opplæring til voksne innvandrere etter læreplanen i norsk og samfunnskunnskap. Prøve i samfunnskunnskap (statsborgerprøve) for å få norsk statsborgerskap.

VOX vil legge ut informasjon på sine nettsider (eksternt nettsted) når det er mulig . VOX vil legge ut informasjon på sine nettsider når det er mulig å. Vox mener det er viktig at innvandrere lærer norsk språk og kjenner det norske. Krav om å bestå test i samfunnskunnskap på norsk . Vox utvikler en ny prøve i samfunnskunnskap på nivå Ai norsk, med spørsmål av mer allmenn og hverdagslig karakter. Norsk og samfunnskunnskap for innvandrere.


Hvis du har rett og plikt, eller rett, til opplæring i norsk og samfunnskunnskap ut fra. Kompetanse Norge (tidligere VOX) her. Om avsluttende prøver i norsk og samfunnskunnskap (§§ - 28). Vox skal tilrettelegge for avvikling av prøver i samfunnskunnskap. Nasjonalt fagorgan for kompetansepolitikk (VOX) understreker at testen i samfunnskunnskap som VG i dag bringer eksempeloppgaver fra, . Kurset dekker følgende emner som er definert i Læreplanen for norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere: Innvandrer i Norge; Historie, geografi og . Det blir arrangert prøve i samfunnskunnskap i oktober og februar.


Påmelding for privatister her: vox. Kommunen skal som hovedregel tilby minst 6timer opplæring i norsk og samfunnskunnskap. Det er også laget lydfiler til prøven på arabisk, dari, somali, sorani og tigrinja.


Samfunnskunnskap: Dette kurset er rettet mot voksne innvandrere som. VOX, nasjonalt fagorgan for kompetansepolitikk. Justis- og beredskapsdepartementet har gitt Vox en avklaring av forholdet mellom den nye statsborgerprøven og avsluttende prøve i samfunnskunnskap. På VOX sine nettsider kan du lese mer om den nye ordningen av avsluttende prøver i norsk og samfunnskunnskap.


Påmelding for kveld- og nettkurs er nå stengt. Informasjon om læremidler i norsk og samfunnskunnskap for voksne minoritetsspråklige finner du på nettsider til Vox Mange av disse laeliLæremidler for . På Vox' nettsider (Kompetanse Norge fra 1. januar 2017) har vi samlet aktuelle temaer for lærere som underviser voksne innvandrere i timer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg