torsdag 10. mai 2018

Softismaskin til hjemmebruk

Med en softismaskin lager du enkelt en hel liter softis, og du kan smaksette den akkurat slik du vil! Softismaskin kjøper du på CoolStuff. Med denne softismaskinen til hjemmebruk er dette fullt mulig.

En softismaskin lar deg lage din egen softis hjemme i ditt eget kjøkken. Waves, som tidligere har gitt oss overraskende gode iskremmaskiner (prisen tatt i betraktning) har nå kommet med en softismaskin til hjemmebruk. Egentlig er vel hele verden enige – den beste iskremen er den fabelaktige softisen. Også kalt det andre hvite gullet.


Derimot er ikke folk enige om hvilket strø . Denne lille softismaskinen fant vi på Christiania Glasmagasin tidligere i år, og vi klarte ikke gå forbi. Den er formet som en klassisk kuleis i kjeks . I tillegg var den enda mer skranglete enn softismaskinen, så maskinen rugget veldig på bordet, og lokket til hullet for påfyll av flere isbiter . Kart og flyfoto over Softismaskin til hjemmebruk fra FINN. OBH Nordica iskremmaskin - Iskremmaskin med boller.


Skulle jeg hatt softismaskin hjemme, måtte jeg bestille et knippe fire nummer større bukser, samtidig når jeg bestiller maskina. Softismaskin er sikkert kjekt å ha, men jeg mistenker at den hadde blitt stående i skapet sammen med ganske mange andre dupeditter i ulike . Emerio softismaskin - hjemmlaget softis Softismaskinen gjør det mulig å lage din egen softis hjemme.

Nå slipper du å dra avgårde til butikken med barna for å . Jeg elsker softis, og har lenge drømt om egen maskin, og står nå på nippet til å kjøpe en. Men er det mulig å lage god softis hjemme? Softismaskin til salgs fra kr 100. Vi har nå Softismaskin til salgs fra Finn. Softis maskin til salgs fra kr 50.


Vi har nå Softis maskin til salgs fra Finn. Ville jo vært fett til fest bruk o. En vanlig softismaskin har ca liter miks i seg, og hvis mikser står noe særlig . Med en softismaskin lager du enkelt en hel liter softis, og du kan smaksette den. Ingenting frister mer enn en frossen drink, tappet rett fra slushmaskin! Vi er eksklusiv distributør i Skandinavia av vår premium drinkmiks og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg