onsdag 2. september 2015

Snakk om tro

SnakkOmTro gir praktisk hjelp til å formidle kristen tro med relevans og troverdighet. Samtidig får du lære mer om kristen tro i møte med aktuelle spørsmål! Nick Pollard gir i Snakk om tro – med hodet og hjerte eksempler og tips, både på hva vi kan si og gjøre, og hva vi kanskje ikke trenger å si og gjøre når vi . Image for Snakk om tro from Norli.


Pollard er en av lederne for Damaris International, en organisasjon med fokus på kristen tro i møte med samtidskulturen. Boken inneholder praktisk hjelp og råd om evangelisering. Har du lyst til å prate med noen om tro, tvil og de mange vanskelige eksistensielle spørsmålene?

Kanskje har du truffet oss på Torgallmenningen . Daniel Overskott holder seminar på ungdomskonferansen Creative i Hånes Frikirke, Kristiansan helgen 8. Denne nettsiden er en ressursbank for deg som vil dele din tro på Jesus med andre. Snakkomtro er nyttig både for unge kristne og mer erfarne ledere og .

Målet deres er å gi praktisk hjelp til å snakke om kristen tro med troverdighet. Hvordan skal vi egentlig forstå Bibelens lære om treenigheten? Vi ser på dette spørsmålet i denne . Snakk om tro (Heftet) av forfatter Nick Pollard. Kategori: Kristen vekkelse, karismatisk tilbedelse. Snakk om tro - med hode og hjertet.


Frykt For hva blir du red når det handler om evangelisering? Jeg vet ikke nok Jeeesuuuss Avvising og latterliggjørelse. Kjøp 'Snakk om tro, med hode og hjerte' av Nick Pollard fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet . Ja det er sant det boksane under hovedbildet kunne vært fremhevet en smule mer, men de ble slik for å overholde det totale inntrykket av siden.


Snakk om tro (Ebok) av forfatter Nick Pollard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg