tirsdag 1. september 2015

Party spill

Ulikt de fleste andre partyspill du har spilt, så er Cards Against Humanity like ufordragelig og merkelig som deg og dine venner. Madwish ProSpyfall Brettspill Årets Partyspill Guldbrikken 20- Gamezone. BufretSpyfall Brettspill er et partyspill ulikt alt annet, der du får lov til å være en spion og forstå hva som foregår rundt deg.

I Party Alias blir ordene også forklart på fullstendig nye og artige måter. Party Alias er et kjempe kjekt spill som passer for folk som liker å ha det gøy, og få . Liten vits i å endre på pressfires overskrift her - bortsett fra å ta vekk spørsmålstegnet. På hver av rullene står det en aktivitet eller regler for et spill.

Inneholder både kjente klassikere og spennende nyheter. Dette er et latterfremkallende partyspill som får opp stemningen og setter samtalen i gang! Ingen flere fester med pinlig stillhet og tvunget konversasjon! Beskriv samme sak med andre ord - under tidspress.


En spiller forklarer ordet, medspilleren gjetter. Dere kan forklare og svare så lenge det er tid igjen i . De nyeste spille spill og morsomste spillene samlet på nettsted! Hos oss finner du mer enn 5spill!


Skal et gjeng på stk på hyttetur neste helg hvor det blir inntak av alkohol og god mat.

På kvelden har vi lyst å kose oss med drikke og diverse .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg