onsdag 9. september 2015

Spill for barn 5 år

Samling spill til nett, mobil og nettbrett, for små og store barn, med alt fra action. Pandas in Fantasy Red Ball Cover Orange: Gangsters Llamas in Distress! Vi har lett i virrvarret av barne-apper og plukket ut apper som både er lærerike og.

ABC-spillet (fra år) Norsk spill for barn som vil lære bokstaver og ord. Appen følger venner og inneholder mer enn morsomme og . Et eksempel var i et smurfespill, og vi har for eksempel også sett at barn har kjøpt rubiner for masse penger i. Rating: Apple Store: 4+, gøy for barn 1-år.

Apper for barn som inneholder både spill, læring og god underholdning. Læringsapp for de barn som skal starte . Velkommen til Gøy for barn – en morsom og lærerik app for barn i alderen 1-år! Gøy for barn inneholder spill og puslespill - alt i en app. Velkommen til Spill for barn - et morsomt og lærerikt spill for barn i alderen 0-år! I Spill for barn vil du møte mange spennende dyr, biler og musikkinstrumenter, . Spill gratis Barnespill på SpilleSpill.


Vi tilbyr de kuleste Barnespill for alle. De nyeste spille spill og morsomste spillene samlet på nettsted!

Hos oss finner du mer enn 5spill! Vår massive, spennende samling av Barnespill er flott for spillere i alle aldre. Enten du er eller år gammel, har vi fantastiske opplevelser for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg