fredag 18. september 2015

Libero koder

Liberos bleiepakker: På Liberos bleiepakker er det en kode på innsiden av pakkene. Du registrerer poengene dine i ”Poengshopen” på den . I Poengshopen på klubbsiden din kan du handle babyting når du har spart opp poeng. Du får poeng ved å registrere koder fra våre bleiepakker. Del innlegg og hold kontakten med nære og kjære - de som er viktige for deg og din familie.


Samle koder fra bleiepakkene og bytt . Da gidder jeg ikke gå inn her mer.

De har jo helt sluttet å sende mailer med spørreundersøkelser man kan få poeng for også. Noen småbarnsforeldre der ute som har Libero-koder fra bleiepakkene å gi bort? Noen som har noen libero koder og avse som de selv ikke har tenkt og bruke? Mangler du bare et par koder for å ha nok til.


BufretLignendeMangler du bare et par koder for å ha nok til en elefant- eller tigerdrakt? Hvis du klipper inn ditt lille villdyr i filmen vår får dere en morsom film å se på sammen . Min har blitt så stor at jeg nesten ikke bruker libero produkter. Alle Libero Danmark Limited Edition pakker samt alle Libero Touch pakker indgår i. Hver helg blir jo fortsatt hver helg uansett om det er eller uker.

Så skjønner ikke helt hvordan dette kan bli krøll?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg