torsdag 17. september 2015

Kalvåg knutholmen

I gangavstand rundt den vesle vågen finn du rorbuene, rom eller leilegheiter, restauranten, puben, dansegolvet og møteromma. Heile Kalvåg er eit stort levande . BufretDet er lett å trivast i dei maritime omgjevnadene på Knutholmen i fiskeværet Kalvåg.

Her kan du overnatte i nyrestaurerte sjøhus med historie frå 1880. Likar du god atmosfære, god mat og ramsalt kystkultur? Då er Knutholmen og fiskeværet Kalvåg ein stad du vil trivast. I gangavstand rundt den vesle vågen finn .

Knutholmen, Kalvaag, Sogn Og Fjordane, Norway. Vi var et lag på stk som samla oss med Kalvåg som mål med god mat mm. Knutholmen, Kalvåg: Se reiseanmeldelser, bilder og gode tilbud for Knutholmen, vurdert som nr.


Kalvåg og vurdert til av på TripAdvisor. Knutholmen ligger i fiskeværet Kalvåg på øya Frøya, og tilbyr rom, leiligheter og tradisjonelle norske rorbuer. Du finner de gamle helleristningene i Vingen en . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Kalvåg er et tettsted på øya Frøya i Bremanger kommune i Sogn og Fjordane. KALVÅG (VG) Kalvåg og Knutholmen er noe helt spesielt, idet fiskeværet er hotellet, eller omvendt.

I Kalvåg kommer du tett innpå innbyggerne, ettersom flere av . Finn og kjøp billetter til F Knutholmen Kalvåg, KALVÅG på ticketmaster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg