tirsdag 29. september 2015

Slaptos kameros

Lengvai paslepiamos skirtos slaptam stebėjimui, sekimui, įkalčių rinkimui. Prieinamos kainos ir platus pasirinkimas tik VGA. Slaptos kameros - puikus sprendimas auklių stebėjimui, norint užfiksuoti slaptus vaizdo įrašus biure, susitikime ar bet kurioje kitoje vietoje.

Vaizdo stebėjimo sistemos - Slaptos kameros. Didžiausias elektroninių komponentų pasirinkimas. Paslėptu bevielių slaptų kamerų, Radijo signalų – Detektorius.


Aptinka visokio tipo bevieles slaptas kameras, radijo dažnį naudojančią pasiklausymo įrangą.

Slaptų kamerų skelbimai, pasiūlymai, kainos. Slaptos, belaidės ir laidinės, IP kameros ir kiti vaizdo stebėjimo dalykai pades jums filmuoti aplinka. Slapta Kamera - Laikrodis (su valdymo pulteliu ir judesių detektoriumi). Slapta Mini Kamera RunCam - Full HD 1080p, 120' filmavimo kampas.


Slapta vaizdo stebėjimo kamera užmaskuota kaip įprastas drabužių kabliukas. Patogaus ir maskuojančio dizaino, galinti ne tik įrašyti vaizdą bet ir garsą, lengvai . Vilniuje ir Klaipėdoje veikia slaptos eismo stebėjimo kameros, kurios filmuoja visus pravažiuojančius automobilius ir atpažįsta tuos, kurie .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg