fredag 11. september 2015

Best i test gps

GPS-nyheter kommer på markedet hvert år, med stadig nye. Her er de aller beste kompaktkameraene og en samletest av actionkameraer. Vi har samlet flere tester av GPS fra ulike kanaler.

Og konklusjonen er ganske så overraskende. En god GPS trenger på ingen måte å koste . TEST: Stortest av GPS-er - Trygt frem uansett hva du velger. TEST: Navigon 73- Sommerens beste navigasjon.

Garmin har flere GPS modellserier spesielt tiltenkt friluftsaktiviteter på land. Modellene er markedsledende og vinner stadig tester. Det viktigste kriteriet i testen var GPSenes brukervennlighet. Noen maser og maser om at du må snu, mens de beste GPSene er mye flinkere . Produsenten stikker av med gull, sølv og bronse i vår test av GPS for. Her er det rett og slett bare å finne ut hvilken GPS som best dekker ditt . Dette gjør at resultatet i vår store GPS-test blir jevnt, og avhengig av.


Garmin utmerker seg med en diger skjerm og best navigasjon. TEST: Garmin Nüvi 3597LMT, Nüvi 2497LMT og Nüvi 54LM22.

TEST: Navigatorer for skog og mark16. TEST: De beste GPS-ene fra tester16. BufretDen beste gratis GPS-appen kåret.


Gule Sider Navigasjon ble kåret til beste gratisapp i sammenligningstest. Vi tester to håndholdte GPS-navigatorer. Operaen, som har blitt et av hovedstadens best besøkte turistattraksjoner, går for eksempel . Synes du det er vanskelig å velge hvilken GPS du skal kjøpe? I så fall bør du følge nøye me for vi har testet seks spennende modeller fra HP, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg