fredag 25. september 2015

Sjakkspill for barn

Spill gratis Sjakk Spill på SpilleSpill. Vi har samlet de beste Sjakk Spill for deg. Nybegynner Sjakk: Spill sjakk mot en ikke så altfor vanskelig datamaskin!

Nybegynner Sjakk er et av våre utvalgte Sjakkspill. Sjakkspill : Hvis du liker å rope ut. Det er Poki´s oppdrag å bli den ultimate online lekeplassen for barn i alle aldre.


Har du lyst til å prøve dine sjakk-kunnskaper mot verdensmesteren i sjakk?

Play Magnus tilbyr deg muligheten til å spille mot den offisielle . Vi har også jentespill, barnespill, sportspill og mange flere. Torstein Bae er internasjonal mester i sjakk og NRKs sjakkekspert. Han har lang erfaring som spiller, men også som kursinstruktør og trener for . Mange vil erfare at det kan være ideelt å starte med sjakk først rundt 9-10-årsalderen.


Det har også sammenheng med at barna nettopp har begynt å se og . Vi er studenter ved Arkitekthøgskolen i Oslo, Institutt for industridesign. Vi har fått i oppgave å designe nye sjakkbrikker til et sjakkspill, og har valgt å fokusere . Et festlig CD-tilbud som sjakk-læring for barn, faktisk helt fra 4-årsalderen, skriver utgiveren Convekta. Foreslått aldersgruppe: Anbefales for barn fra fire år.


Dette er et populært sjakkspill for Androi og er en fin app å prøve seg på. En nesten overveldende innholdsrik og stor innbundet bok om svensk sjakk gjennom tidene, utgitt i anledning Sveriges Schackförbunds 100-årsjubileum i år . Man trenger nemlig ikke spille på olympisk nivå for å bli sjakkspiller. Dinosaur Chess – Learn to Play: La barna prøve seg. Utrolig enkel og flott bok som lærer barna å spille sjakk. I tillegg følger det med sjakkbrikker og brett som er på baksiden av boksen som boken ligger i. To apper som er verdt å ha: Shredder: Justerer nivået automatisk etterhvert som du spiller mot den.


I tillegg har den en finfin quzzle-funksjon. Dette webområdet er et kurs i sjakk for voksne nybegynnere uten. I dette kapitlet lærer du om de fleste reglene i sjakk, viktige sjakkbegrep og verdien til de forskjellige sjakkbrikkene.


Dette er et klassisk sjakkspill der du spiller sjakk mot en datamaskin. Du skal ikke ta det for gitt at du vinner denne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg