mandag 28. september 2015

Spørsmål for barn

Spørsmål: 1: Hva heter det høyeste fjellet i Norge? Hva heter bestevennen til Ole Brumm, eller hvilket dyr er Donald Duck? Har du tips, eller er det noe i denne quizen du mener er .

Skal ha barnebursdag med stk i morgen så vi skal lage quiz Forslag til spørsmål som passer for barn i den alderen? Her har vi samlet 1spørsmål fra ulike kategorier (svarene rett under hver kategori). Finn en venn og utfordre hverandre. Det er ikke alle spørsmål der de voksne stiller sterkere enn barna, det kan tidligere Superkviss-programleder Heidi Marie Vestrheim skrive .

Denne siden er fylt med gode spørsmål til quiz som er til alle settinger og passer godt til både barn, ungdom og voksne. Det kan være noen spørsmål er litt vanskelige, men det gjør . Klarar du desse kan du ta deg litt knask. På denne siden kan du se aktuelle . I foreningens fagblad Fosterhjemskontakt inviterer vi våre unge lesere til å sende inn spørsmål, skrive om ting som opptar dem og fortelle om positive eller . Skal staten tilrettelegge for at barn blir løsrevet fra sitt biologiske opphav?


Jeg gruer meg til å møte barna, forteller den fortvilte barnefaren. En liten stund er det spørsmål man som forelder kan svare lett på, men snart blir spørsmålene mer og mer kompliserte. Det kommer til slutt et punkt hvor man .

Her finner du svar på de oftest stilte spørsmålene om Redd Barna. Svar på spørsmål om barn med nedsatt funksjonsevne. Utenriksminister Børge Brendes svar på et spørsmål fra Kari Henriksen (Ap) om hvordan utenriksministeren følger opp vaksineprosjekter som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg