torsdag 15. mars 2018

Vannkjøling

Prinsippet for vannkjøling er ikke ulikt som på en bil, der vannet frakter bort varmen fra PCens motor, prosessoren, i et lukket system. BufretMed vannkjøling får du en kaldere, mer stabil og stillegående maskin enn med tradisjonell luftkjøling. Vi har de beste og mest eksklusive merkene innen .

Bjørn Håvard Andersen fra Vega har gjort en fremragende jobb med Sentient Echo. Details EK-FC10GTX is a high performance full-cover water block for nVidia Founders . Vis alle produktene i kategorien Vannkjøling. Dustin har bra priser og raske leveranser.

Vannkjøling av pc har lenge hatt en entusiastisk tilhengerskare, men er nå i ferd med å bli allemannseie, mye takket være ferdige sett med . Hva gjør du når du ønsker ekstra lave temperaturer i datamaskinen din? Overgangen fra luftkjøling til vannkjøling virker som et naturlig steg å ta . Med denne får du vannkjøling til grafikkortet uten noe særlig. Corsair bidrar til vannkjøling av heftig MSI-grafikkort17.


GUIDE: Guide til vannkjøling, del 117. TEST: Prosjekt billig vannkjøling18. Gode butikker for vannkjøling - Overklokking - ITpro Supportforumitpro.


Hjem › Maskinvare › OverklokkingBufretLignende15.

Jeg er relativt ny her, men ser at det er svært få tråder angående vannkjøling her. Jeg tenker derfor at vi lager en samletråd for gode butikker . Effektiv vannkjøling med to 1mm vifter. Vannkjøling med FlowOp-teknologi for optimal CPU-temperatur. Hos oss kan du få Vannkjøling levert hjem innen timer.


EKWB EK-KIT X3- CPU Water Cooling Kit. Complete Performance Water Cooling Kit, 360mm Radiator. Silverstone Tundra TD02-LITE 2x120mm. På oppfordring lager jeg en liten guide til vannkjøling. Selv har jeg kun drevet med dette i et års tid så jeg vil derfor ikke bevege meg inn på de . Vi er hos Komplett for å bygge Norges RÅESTE pc, og er godt i gang med å sette sammen beistet.


Cooler Master MasterLiquid Pro 1CPU Kjøler - Vannkjøling - Max dBA. LGA7Socket, LGA11Socket, Socket AM Socket .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg