torsdag 22. mars 2018

Couronne spill

BESKRIVELSE: Et klassisk spill der det gjelder å bli først til å få alle brikkene sine ned i en av de fire skålene i brettets ytterhjørner. Et stort og meget solid couronne i tre. Kommer med to køer og brikker x cm.

Produktinformasjon: Spillebrett av trefiberplate, kant av plast. Leveres komplett med ringer og køer. Telefon med knapper og mykt ringesignal. For dager siden - Couronne spill med to køer.

Couronne-spill - som du kanskje husker fra ungdomsklubben - selges med køer og brikker. Kurong (fra fransk couronne) er et brikkespill for to eller fire, med køer, der det gjelder å få brikkene ned i skåler i bordhjørnene.

Husker du det Couronne-spillet fra ungdomsklubben? Gjennoplev tenårene med disse couronnespillene! For oss skandinaver er nok den tydeligste referansen Couronne. Den største forskjellen fra Couronne er nok av vi i Norge er vant til å spille Couronne med køer, . Couronne er et spill som har underholdt unge som gamle i mange år. Micki Couronnespill er et enkelt spill for alle aldre.


Utfordre mamma og pappa eller spill en turnering med vennene dine og se hvem som først slår alle ringene . Vinn over mamma og pappa, eller spill turnering med venner og se hvem som først slår ned alle sine ringer i hjørneskålene. For eller spillere; Anbefalt alder: . Backammon, imitert skinn levers i str. X 15cm kr 10- X 28cm kr 48-.


Jeg har et fadderbarn på Sri Lanka. Det er ikke mye vi har til felles. Bortsett fra spillet couronne, da. Couronne, biljardlignende selskapsspill for to personer.


Produktet ble publisert av Irene Granerud i Askøy, Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg