torsdag 29. mars 2018

Den nye vinen

DEN UKJENTE MANNEN: Dette bildet ble manifestasjonen på den nye vinen på sluttet av 90-tallet. Fra venstre Jono El Grande, Alexander . Kom til å tenke på uttrykket vi er den nye vinen. Nei, man fyller ny vin i nye skinnsekker, da blir begge deler bevart. Onsdag avdukes to nye portretter av norske kulturpersonligheter på.


Det mest berømte som ble sagt, var vi er den nye vinen, den nye . Kunstner og gullsmed Owe Egon Grandics, og tidligere medvirkende i den nye vinen, var imidlertid ikke til stede.

Multikunstner Jono El Grande mener hans kunstrockprosjekt er et bevis på at Den nye vinen langt ifra er død. Det var på denne tiden han ble kastet ut av Theatercaféen fordi han høylytt deklamerte fra balkongen at han var “den nye vinen”. Tromso) Kristin Loftås, Tre strenge menn og Eline Hellerud Åsbakk fikk denne måneden tildelt 25.


Et bransjeliv springer ut av det kreative miljøet hos Futatsu, der tekstene til serien skrives av Aris Theophilakis. Over prosent av kristne i verda er no det ein kallar pinsevener eller karismatikarar. Velkommen til halvdagsseminar om eldre, alkoholbruk og medikamenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg