mandag 26. mars 2018

Gps båt navigasjon

Når GPS-en og tunge kartapplikasjoner er i bruk tømmes strømmen på iPaden svært fort. Bruk nettbrettet med GPS-app istedenfor kartplotter i båten. Billigere, fleksibelt og med flere bruksområder.

GPS-navigasjon til sjøs har lange tradisjoner. Noen bruker mobiltelefon, lomme-PC eller bærbar PC med GPS, andre sverger til håndholdt . Skal du ut med ny båt i sommer, men er uerfaren med navigasjon? Denne båten likner veldig på en jeg hadde.

Er i den situasjonen at eg treng nytt utstyr til navigasjon, har i dag pc med separat skjerm men . Er GPS mottakeren i nettbrettene gode nok til . Et sjøkart kan i alle tilfeller være lurt å ha dersom du er ute i båt, spesielt i ukjente farvann. Mann over bord (MOB), alarmer, ruteplanlegging og navigasjon. Se bevegelige sonarbilder i sanntid foran og rundt båten. En god kartplotter til båten koster mellom 10.


Derfor velger mange heller å bruke et nettbrett med GPS-applikasjon i båten. Kartplotter til båt fra Lowrance og Humminbird leveres av Nettbåt AS. Kartplotter og ekkolodd sammen i kombiplotter.

Flere flotte modeller med mange finesser. Helt naturlig nedlasting for alle som ferdes i båt og et godt supplement til . Moderne båtelektronikk integrerer funksjonene navigasjon i større eller. GPS systemet kan jo falle ut, eller GPS'ene ombord gå dukken. Billig kartplotter til båt Mobil og Tablet. Det er ikke nok å ha oppdaterte kart ombord i båten dersom båtføreren ikke er trygg i. Gjennom kursene i GPS og navigasjon vil du læres opp i grunnleggende . Vanntett GPS antenne anbefaly av GPSNavX koster dollar.


PC navigasjon har blitt for spesielt interesserte med avanserte behov som vær-ruting. GPSNavX er første båtproduktet på AppStore for Mac som åpnet i går. Navigasjon med GPS, del 3Den enkleste metodenDenne gangen skal vi lære å finne frem.


En logg bør du også ha, slik at du vet hvor fort og langt båten går.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg