fredag 23. mars 2018

Ladekabel type 2

Den nye elbilkontakten (Type 2) skal erstatte lading med vanlig stikkontakt. Vi gir deg oversikten over hvor du kan kjøpe ladekabel som passer . Ladekabler til både plug-in hybrider og elbiler. Ladekablene til disse leveres hovedsakelig med mode eller mode lading, og med enten type eller type 2 . Ladekabelen passer plug-in hybrid og elbiler med type kontakt . Elbiler og ladbare hybridbiler kommer med ladekontakt i bilen i enten type eller type utførelse. Dette bestemmer hva slags type ladekabel som kan benyttes. Denne ladekabelen passer til alle biler med Typekontakt som BMW, Volkswagen, Mercedes, Volvo, Tesla, Renault, Smart, Audi og Porsche.


Ladekabel mode type 32A fase. ITT Ladekabel mode type til type 2 . Ladekabel som passer til de nye ladestasjonene med Type uttak. Kabelen passer alle elbiler og plug-in hybrid med Type kontakt.


Mode ladekabel som passer alle elbil og plug-in hybrid med Type kontakt til Type kontakt som passer til ladestasjoner med Type uttak. Industrikontakter IEC 6033-pin og 5-pin. Har du elbil, så sørg også for at du har en ladekabel med støpsel til . Evonyx justerbare 6-10-16-20-25-32A ladekabel med type pistol.

Mode type til type ladekabel for lading med inntil 16A fra de nye ladestolpene:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg