tirsdag 13. mars 2018

Buypass app

Hvordan endrer jeg registrert mobilnummer i appen? Med Buypass ID app på mobilen administrerer du også ditt kundeforhold hos Buypass: Endre konto- og bankkortopplysninger. Buypass ID er en personlig elektronisk ID som brukes for sikker identifisering, elektronisk signering og betaling. Buypass ID i mobil er gratis å laste ned og i bruk. Kostnad for distribusjon av aktiveringskode sendt i brev er kr.


Denne applikasjonen fra Buypass brukes for elektronisk identifisering og eSignatur, og kan benyttes av alle som har et Buypass Smartkort. Buypass ID og betaling brukes for elektronisk identifisering og betaling.

Det er tre måter du kan gjøre dette på; ved hjelp av spillerkort med elektronisk ID fra Buypass, brukernavn og passor eller Buypass ID og betaling-app. Buypass ID gir tilgang til offentlige tjenester på høyt sikkerhetsnivå (nivå 4). Her finner du informasjon om tjenesten, hva Buypass ID er og hvordan den brukes.


Aktivering av Buypass Code App består av tre steg. Mobilnummeret må være registrert hos ditt brukersted. Multi Factor Authentication - use mobile og PC-app as token - easy access.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg