onsdag 21. mars 2018

Brukt ipad

I vår butikk finner du brukt iPad i god stand til fantastiske priser. Tenk på miljøet og kjøpe Apple-produkter trygt og sikkert fra oss. For timer siden - Brukt ipad fra kr 800. Vi har nå 2Brukt ipad fra Finn. Når du holder iPad i hånden, er det vanskelig å legge den fra seg.


Har en iPad som jeg vant i april i år. Har brukt den ett par ganger hjemme og hadde den med på en tur til Bulgaria i sommer. Ellers har den bare blitt liggende.


Den har en verdi, men med tanke på at den nye ipaden koster det samme som den gamle, og ipad nå iallefall i usa koster 100$ mindre, så vil . Får ikke logget inn i Iclou får ikke brukt ipad. Jeg leker litt med tanken på å selge min iPad Air (sølv) WiFi 1GB, kjøpt fra Apple Store i november 2013. Kjøpt brukt ipad med feil i displayet. FPForum › Kommunikasjon › HPs vevstoveBufretLignende12.


Vi vurderer å kjøpe Ipad til eldste til jul. Vi har fått tilbud om å kjøpe en pent bruk Ipad til GB til 15kr, alternativet er å kjøpe en ny Ipad . Apple tilbyr seg nå å kjøpe tilbake brukte iPad men kan ikke matche det.

Her er oversikten over hva Apple betaler for brukt iPad i USA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg