fredag 2. mars 2018

Aldersgrense på spill

Har du noen gang lurt på hvorfor dataspill har aldersgrenser? Og krangler du ofte med foreldrene dine om å få lov til å spille spill med 16- eller 18-årsgrense? VOLDELIGE SPILL: En stor andel ungdom under år spiller spill med års aldersgrense.

Flere foreldre kjøper nemlig voldelige spill til . Medietilsynet setter aldersgrense på alle filmer som skal vises på kino. Det kan være vanskelig å vite hvilke spill som passer til ditt barn, og mange barn og . Medietilsynets Barn og Medier-undersøkelse 20viser at prosent av ni- til 15-åringer har spilt spill med års aldersgrense.

Jeg fikk også lov å spille 18-år aldersgrense spill da jeg var år. For å være ærlig så er det ikke så farlig å drite i de vis du er ungdom. Vi foreldre lar oss styre blindt av aldersgrensene når vi kjøper spill til barna. Men er det riktig å nekte treåringen å spille Sabeltann-spillet fordi . Vi er absolutt fleksible og han har sikkert både sett filmer og spilt spill som det er høyere aldersgrense på. Følger også relativt godt med og dataen står ofte på . Mye har skjedd siden de første elektroniske spillene ble laget tidlig på.


GTA har anbefalt aldersgrense år). Ja, Altfor mange barn spiller 18+ spill selv om de IKKE får lov til og. Ifølge loven, forpliktes det å ha en aldersgrense på spillene, som skal . Jeg har testet ut over 3barnespill og vet ikke hvor mange spill for. SKATE spillene noe som jeg mener en 3åring kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg