onsdag 28. mars 2018

Akasietre

Akasieslekten (latin: Acacia) er en ikke-monofyletisk slekt av busker og trær innenfor blant annet mimosafamilien (Mimosoideae), som antakelig er en . Med disse fine, praktiske og lyddempende platene i akasietre gir du gulvene i uterommet, vaskerommet, baderommet, drivhuset og på balkongen nytt liv. Acacia møbler kan har et bredt utvalg av utførelser, avhengig av hvilken type av akasietre brukes.

Noen trær i denne familien har en blek, gyllen nyanse, mens . Home Cottage Vinterbro Handelspark: Rottingmøbler i kunstmateriale. Acacia er en eksotisk trevirke fra Sør-Stillehavet. Den har en varm glans, og fordeler fra bruken av teak og Tung olje, noe som bidrar til å holde akasietre fuktig .

Israelittene brukte akasietre da de bygde det transportable tabernaklet. Det at dette treet praktisk talt ikke blir nevnt i Bibelens beretning etter at israelittene er . Dette høykvalitets kaffebordet vil være et flott tillegg til din hage, terrasse eller stue. Du kan også bruke den på soverommet som et unikt sidebord eller nattbord. Akasie, planteslekt i erteblomstfamilien, tidligere regnet til mimosafamilien, som nå oppfattes som en underfamilie av erteblomstfamilien .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg