torsdag 1. mars 2018

Carcassonne spill

BESKRIVELSE: Etter Settlers fra Catan er Carcassonne den største. Når spillet er slutt går det veier, byer, klostre og gressmark over hele spillebordet. Spillet Carcassonne har navn fra en sydfransk middelalderby, og spillidèen bygger også på maktforholdene i et middelaldersamfunn.

Carcassonne Brettspill Grunnspill +Bonus Grunnspillet inkludert Elven og Biskopen Carcassonne Brettspill Hovedspill - Et enkelt, men finurlig spill hvor hver . Enigma Distribution (tidligere Midgaard Games) utgir spillet på norsk. Spillet er oppkalt etter middelalderbyen Carcassonne i sørlige Frankrike, berømt for sine . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Kategorier Spill og spillutstyr Kort- og brettspill . Igjen har vi et spill med uendelige variasjoner når det gjelder form og muligheter. Carcassonne er egentlig en by i Frankrike, mest kjent for sin middelalderbydel. Den andre utvidelsen til det fantastiske spillet Carcassonne.


Traders Builders (Handelsmenn og Byggmestere) gir spillet flere dimensjoner. Kjøp Spill carcassonne brettspill på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Spill carcassonne brettspill i kategorien Spill fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg