fredag 30. mars 2018

Togreiser i europa

Billetter til de fleste byer samt grensepasserende togreise til andre land; Billetter til større byer og. Kart over Europa hvor land er gruppert inn i ulike grupper. Europa ved å stå på stasjonene og se på hvilke spennende steder det går tog til.

Togbilletter er vanskeligere å finne ut av enn flybilletter. Her får du rådene du trenger for å kjøpe billetter til togreisen i Europa. Noen av dem er velkjente, men du vil garantert få deg en overraskelse eller to. Publisert: for år siden Sist oppdatert: for år siden.


Venice Simplon-Orient-Express (Europa) Tidenes mest kjente tog opprustet i 1930-tallsstil. Glacier Express (Sveits) timers reise med . Tog er et transportmiddel det er vanskelig å slå. Her gir vi deg fem togreiser i fantastiske omgivelser. Avinor og reiseselskaper, aviser og kulørt . Skinneganger verden over byr på en smak av luksus, fantastisk utsikt og eksotiske opplevelser.


Dagbladet): Raumabanen mellom Dombås og Åndalsnes er kåret til Europas mest naturskjønne togreise av Lonely Planet. Er dette en av Europas best bevarte reisehemmeligheter? Norge blir ofte inkludert på lister over verdens vakreste togreiser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg