mandag 4. desember 2017

Pc skjerm billig

LCD-skjerm (flatskjerm) er for tiden dominerende ved bruk av stasjonær PC, CRT-skjermer (bilderørsskjermer) er nesten ikke lenger i produksjon. Vi viser laveste pris fra over 2nettbutikker. Se vårt utvalg av PC-skjermer i alle prisklasser.

Vi dekker de fleste behov innen PC-skjerm. BufretPC-skjerm kjøpes billig hos Expert! Det finnes flere ulike paneltyper, men TN og IPS er de to mest vanlig, der den førstnevnte oftest er brukt i billigere skjermer.


Dell har lansert sin første OLED-skjerm til PC7. Samsung viser frem billig 4K-skjerm29. Asus med ekstra billig 4K-skjerm9. ANBEFALING: Dette er PC-skjermene du bør velge14.


BufretVi har årelang erfaring med PC-skjermer og public display. Utvalget er bredt og variasjonen stor. Velg blant LE 4K, curved eller en gaming-skjerm med G-sync . Vi har sjekket nettbutikker og gir deg i dag oversikten over de aller rimeligste LCD-skjermene i dagens marked.


Kjøp PC-skjermer direkte fra lagerhylla hos NetOnNet.

Vi er nettbutikken som selger elektronikk fra kjente merkevarer til lave priser. Full HD IPS-skjerm med fantastisk bildekvalitet. Rask PC-skjerm for arbei spill og underholdning. Velkommen til vår innholdsrike liste over PC-skjermer.


En dataskjerm er ofte referert til som en monitor og inneholder ofte innebygde høyttalere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg