tirsdag 30. mai 2017

Teknologi i praksis

Læreplan i valfaget teknologi i praksis (TPR1-01). Valfaget teknologi i praksis skal motivere elevane til å utvikle teknologiske produkt med utgangspunkt i lokale behov og problemstillingar. Læreplan og ressurssider for valgfaget Teknologi i praksis (ungdomstrinn). Læreplan i valfaget Teknologi i praksis (udir.no) . Teknologi i praksis er et undervisningsopplegg som gjør det enkelt å komme i gang med valgfaget.


Bygge- og konstruksjonssystemet Engino er utviklet av . ToD i LK06: Kompetansemål på et trinn gjelder også på høyere trinn!

Læreplanen er en forskrift … du skal! Valgfaget Teknologi i praksis har to. Læremiddelserie og undervisningsopplegg for valgfaget Teknologi i praksis på ungdomstrinnet.


På skolen vår handler de mest populære valgfagene om idrett, friluftsliv og design, men vi manglet et fag for dem som ikke ble fanget opp av . Et undervisningsopplegg som lar elevene bli kjent med ulike konstruksjoner og . Elektroverksted - Teknologi i praksis. Elevene får en kort innføring i elektronikk, og har som oppgave å lodde noen enkle elektroniske kretser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg