torsdag 25. mai 2017

Pc med touch skjerm

Med en kraftig prosessor får du det beste fra begge verdener -ytelsen til en bærbar PC og en slank, fleksibel touch-skjerm. PC du kan navigere med både tastatur og fingre på? Se vårt utvalg av PC-er med touch.

HD IPS touch-skjerm; GB minne og GB flash. Core i7-7500U, 16GB RAM, 512GB PCIe SS Windows Home. Acer LED T272HLbmidz Touch-skjermer.

Samsung LED Public Display DB10E-T Touch-skjermer . Samsung Ultra Touch 5-serie bygger på det nye operativsystemet Windows 8. Det betyr at du kan veksle mellom touchbasert underholdning og . En vanlig skjerm på innsiden og en berøringsskjerm på utsiden av lokket. Du kan altså bruke den som vanlig PC . Få velger PC med berøringsskjerm hos Komplett og Elkjøp. PC-fronten var berøringsfølsomme skjermer. NESTEN LITT MAGISK: Airbar festes under skjermen og gjør at PC-er uten touch-skjerm får touch-skjerm.


Her er resultatene av ditt søk etter Bærbar pc med touch skjerm.

Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Laptop hos de ulike nettbutikkene som selger Bærbar pc . Full HD-skjerm i 13-tommers format. Denne PC-en har forrykende ytelse, og en skjerm som er en åpenbaring! Hei, Er på utkikk etter ny PC skjerm, og har lurt på om jeg skal kjøpe meg en Touch-screen skjerm.


Problemet er at jeg finner svært få av disse . På mange moderne bærbare PC-er får du i dag en berøringsfølsom skjerm, slik at du også kan bruke fingertuppene for å navigere og utføre . Asus ET27er en streit alt-i-ett-pc med touchfunksjonalitet og gigantisk skjerm. Merk den store (eksterne) strømforsyningen. Alt dette erstattes altså av en enkelt skjerm som dessuten ofte blir rimeligere.


Dell Norge - bærbar eller stasjonær PC. Dell gir deg bærbare og stasjonære datamaskiner til bruk i hjemmet. Finn rett data for hjemmet fra Dell Norge. Skal du koble til PC-en til en større skjerm kan det i tillegg kan det. Styreflaten er av typen Force Touch, som gjør at det føles som flaten gir en . Du trenger ikke kjøpe ny PC for å få Windows og touch.


Oppgrader den gamle PC-en med nytt operativsystem og bytt ut skjermen, så er du i . Du kan spare tusenlapper på å kjøpe bærbar PC på Internett sammenliknet. PC-er med skjerm på tommer er de mest kjøpte, da disse generelt sett har en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg