fredag 26. mai 2017

Refleksstoff

Refleksstoff i metervare for påsying på jakker, vesker, sko etc. Dion Lee – kjole med refleksmateriale; Leflect – ulike refleksprodukter; Morild – luer og skjerf med refleks; Stone Island – jakker med refleksstoff . Noen som vet hvor man kan få tak i refleksstoff til og sy på ting?

Jeg tenkter på stoff til refleksvester o. Jeg må sy sokker til Kisha, og ønsker å finne dem igjen når hun mister dem. C; Tåler ikke; Hengetørke; Middels varme; F rens; Tåler ikke bleking. Inngår i følgende STOFF STIL Kits.

Kul sekk hvor du får plass til både matboks, termos og litt til. Sekken synes godt i mørket for mye av sekken er laget i refleksstoff. Og har du ikke, så sy deg din egen Med refleksstoff i metervare kan du sy vest, jakke,sy-merker o. Refleksstoff finner du i vår netthandel. Figurer av refleksstoff har de fleste på et eller annet ytterplagg, vesker eller sekker. Stoffet er ypperlig til applikering, men det går også an å sy reflekser.


Dette er en meget spesiell og sjelden vinterjakke som er laget av refleksstoff. Jakken er helt orginal samt sporadisk brukt av meg. Evt refleksstoff i forskjellige farger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg