tirsdag 16. mai 2017

Asus datamaskiner

Den har en tynn 16-tommers skjerm i et hus som er mye mindre enn de fleste andre bærbare datamaskiner i klassen, og den har en tykkelse på bare 1mm . Den har en QHD+-skjerm og opptil timers batterilevetid for suveren produktivitet . For å berike og perfeksjonere nettopplevelsen, bruker Asus informasjonskapsler, lignende teknologier og tjenester som tilbys av andre til å vise personlig .

De bærbare datamaskinene i ASUS K-serien er designet for å imøtekomme de daglige databehandlingsbehovene dine, og har . ASUS VIVOBOOK E403NA-GA025T LAPTOP. Bærbare datamaskiner, bærbare PCer, notebooks - uansett hva du velger å kalle. Vis alle Apple Asus Dell HP Lenovo Multicom Packard Bell Samsung Toshiba .

For mer portable bærbare datamaskiner bør du sjekke ut kategorien Folk på. I likehet med Acer Aspire Ekommer Asus X550CC ut i flere . Kjøp bærbare datamaskiner direkte fra lagerhylla hos NetOnNet. Vi er nettbutikken som selger elektronikk fra kjente merkevarer til lave priser.


Mange av de øvrige dataleverandørene bruker ASUS-hovedkort, og i dag har om lag hver tredje datamaskin, uansett merke, et hovedkort fra ASUS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg