onsdag 31. mai 2017

Ekstern harddisk prisjakt

Eksterne harddisker for backup eller sikkerhetskopiering, for enkel flytting av store filer fra en datamaskin til en annen, eller simpelthen ekstra lagringsplass. TB, 2-TB, TB og større, eSATA, Firewire, RAI USB 3. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å .

Sammenlign priser på WD Elements Portable USB 3. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

TB, 4TB, eSATA, Firewire, RAI USB 3. Sammenlign priser på WD My Passport Ultra USB 3.

Western Digital Elements Desktop 5TB. Vi har et stort utvalg av interne og eksterne harddisker. Hos oss, finner du din nye interne eller eksterne harddisk.


Kelkoo hjelper deg å finne rett pris på TB Ekstern harddisk. Sammenlign tilbud på Ekstern harddisk fra flere nettbutikker, les produktvurderinger, . En ekstern harddisk plugges rett i datamaskinen du vil koble den til. Fordelen med en 5-tommer er større kapasitet og lavere pris. Tre av disse har en pris pr GB på under øre.


Blant de ekstern harddiskene er det også TB som gir mest lagringsplass for pengene. Rapport: – SSD-er er snart like billige som tradisjonelle harddisker. Seagate Firecuda 1TB 5'' SSHD Harddisk 5. Her finner du vårt utvalg av SS interne og eksterne harddisker samt SSHD. Vi har et stort utvalg av vanlige optiske, flash-baserte og hybriddisker. Det er fortsatt et stort gap i prisen på en 5GB harddisk og en 5GB.


Ett sett brukerfiler har jeg også på en ekstern disk for å kunne fjerne dem . Sammenlign priser, læs anmeldelser og brug vores store udvalg af nemme prissammenligningsværktøjer til at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg