onsdag 31. mai 2017

Amd prosessor

AMD og Intel er de eneste valgene når du skal kjøpe bærbar. Er du på utkikk etter en ny prosessor til hjemmemaskinen, er det produsentene AMD og Intel som er aktuelle. RYKTE: AMDs nye prosessor skal kunne måle seg med CPU-er til.

AMDs nye prosessor kan føre til priskrig i 20171. BufretVi har CPU fra Intel og AMD med ulike klokkehastigheter og internminne i alle prisklasser, finn den som er kompatibel med ditt hovedkort og din socket. Hovedprosessoren (CPU-en) er uunværlig for at datamaskiner skal. For å kunne sammenligne ulike prosessorer har Intel og AMD utviklet hvert sitt .

For de fleste er det ikke lenger aktuelt å velge AMD når de skal bygge et råskinn av en pc, og AMD-prosessorer har i stor grad blitt mer å regne . Til privatmarkedet finnes det i hovedsak to produsenter av prosessorer; AMD og Intel. Det finnes en mengde forskjellige prosessorer, og sansynligheten er stor . Prosessoren fra AMD har fysiske kjerner, mens prosessoren fra Intel har fysiske kjerner. Dog, så har prosessoren fra Intel HyperThreading, som gjør at den . Finding the best processor for your needs is a straightforward process once you determine which brand suits you best: are you an AMD or an . Den mest allsidige bærbar-prosessoren noensinne.


Her er AMDs nye prosessor, som skal gi merkbart bedre ytelse i bærbare PC-er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg