onsdag 17. mai 2017

Fest spill

Besøksadresse: Vaskerelvsmauet 50Bergen. BufretLe Chef på Troldhaugen tilbyr et lett måltid i pausen mellom mange av konsertene i Troldsalen under årets festspill. Festspilldirektør Maria Utsi presenterer i dag programmet for sitt andre Festspill.

STRETCH - hva kan ei gammel T-skjorte brukes til? Dybdeintervju med Vigdis Hjorth ved Kaja Schjerven Mollerin. En uformell presentasjon av festspilldikterens forfatterskap gjennom . I mange år var De Litterære Festspill med i programmet til Festspillene i Bergen, men i 20fikk den avtalen en brå stopp.

Uenigheter rundt samarbeidsform og . Gunnar Staalesen begynte som modernist, men det var i det episke og det kriminelle at han fant seg selv. Det var også der de fleste av oss fant ham, og lærte å . Festspillpublikummet og bergensere generelt kan nyte Bergen fra bysykkel mellom 20. Rundt 2sykler blir plassert på stativer i byen, . Gå til De litterære festspill - Forfatterformidlingstjenesten Norsk Forfattersentrum samarbeidet fram til 20med Festspillene om De Litterære Festspill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg