fredag 20. juli 2018

Stikkontakt adapter

Med det rette reiseadapteret kan du bruke de elektriske apparatene dine over alt i verden. Velg modellen som passer best i land du skal . Det finnes også reiseadaptere som kombinerer spenningsomformere og stikkontakt-adaptere.

I de fleste tilfeller kan adaptere håndtere . Overgang mellom elektriske 110V apparater fra USA og norske 220V stikkontakter. Den amerikanske pluggen har to flate pinner som stikkes rett i adapteren, . Strøm, volt og adapteroversikt for hele verden.

Artikler, reiseinfo, billige flybilletter, hoteller, leiebil og mye mer kan du ordne på ferieguiden. I mange land finner man andre typer stikkontakter enn i Norge, noe som gjør et reiseadapter uunnværelig hvis du skal ut å reise. Er stikkontaktene de samme der som her i Norge? Du må ha et adapter eller lignende.


Adapter til stikkontakt - Ferie og reise - Diskusjon. Amerikansk til europeisk stikkontakt-adapter. Støpsel adapter fra engelsk til norsk - Annet om.


Gadgets, elektronikk og massevis av forskjellige gaver USA - EU. SKROSS Country adapter UK - Reiseadapter for Storbritannia,rh:netonnet.

Overgangsstøpsel fra USA til Europeisk,rh:altitec. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. SKROSS Country adapter UK Country adapter USA fra SKROSS er den perfekte. Reiseadapter; Tilpasset engelsk(UK) stikkontakt; Produsert i Sveits; Lav vekt.


Demontér den tredje pinnen, de to andre passer rett i norske kontakter. Britiske kontakter er laget slik at den tredje pinnen åpner opp hullene til . Stikkontaktene har et 3-pins uttak, hvilket betyr at du er nødt til å ha en. Vanligvis har hotellene og utleiere en adapter til utlåns om du ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg