tirsdag 10. juli 2018

Emoji sekk

Ryggsekk med emoji-mønster; Den perfekt gaven til en ekte emoji-entusiast! Materiale: polyester; Lomme med glidelås på forsiden; PC-lomme . Kid Emoji Backpack Girl Book School Bag Smiley Bookbag Boy Day Pack Knapsack in Clothing, Shoes Accessories, Women's Handbags Bags, Backpacks .

Bags used for items purchased while shopping. May contain groceries, clothing, or other consumer items. Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer.


Find and save ideas about Emoji backpack on Pinterest, the world's catalog of ideas.

Emojis, Emoji pictures and Emoji clothing.

Kommenter under med Emojin på sekken du vil ha (#128521; eller #128514;) og tagg fire venner! På mandag trekker vi som vinner en av disse to sekkene! Fine Emoji Sekken#128519;#128526; Kjøpes på GirlCode.


Kanskje finnes det matchende pennal og bokbind til sekken også? Design din egen emoji, så har DU muligheten til å vinne! Skriv GIRL:IT-sekk som overskrift på innlegget ditt, så vet vi at du er med i konkurransen!


Rosa sløyfe-aksjonen er en internasjonal folkebevegelse. I Norge står Brystkreftforeningen og Kreftforeningen sammen om aksjonen. Finn en smart ryggsekk som oppfyller kravene dine til design, farge, kvalitet og prisnivå. VED ER IKKE VED: VG har fått forskere ved skogavdelingen på Ås til å teste årets liters sekker med ved for fukt og størrelse.


Emoji #128521; Backpack in Deep Red wont save the day, but it certainly will make it much more fun!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg