tirsdag 3. juli 2018

Billig student pc

Her er våre anbefalinger av bærbar PC til studiene. Dette bør du tenke på før du kjøper en student-PC. Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator .

ANBEFALING: De beste bærbare PC-ene til høsten20. Asus slipper billig hybrid-bærbar for studenter13. TEST: De beste PC-ene for studenter2. GUIDE: Slik finner du billigst student-TV7.

Best student PC 2017: Topp bærbar PC til studier - Prisguide. Her finner du riktig student-PC og skole-PC for ditt bruk, til best pris. Alt i alt en bra og billig PC til både skole og studier. For den typiske studenten anbefaler vi bærbare datamaskiner som ikke er for store.


Rimelig hybrid-PC med imponerende batteritid. Trippeltest: Lydløse, billige bærbare. HP vil erobre Chromebook-markedet med billig Windows-PC.


Og hva bør man egentlig vektlegge når man skal kjøpe seg en student-PC? Vi gir deg de viktigste kjøpsrådene og et utvalg anbefalte modeller, .

Ute i butikkjedene bugner det over av billige lokketilbud for studenter nå til studiestart. Vår anbefaling er likevel at det lønner seg å legge litt mer . De færreste har bruk for de aller dyreste bærbare maskinene, men du bør også styre unna de aller billigste. Undersøk markedet litt og vurder . PC specs: Strømforsyning: 500W Kabinet: In Win . Her er åtte aktuelle PC-er for deg som er student.


I dag får du tak i veldig billige bærbare PCer, men er du villig til å bruke noen 100-lapper ekstra, får du oftest en PC som du vil kunne bruke over lengre tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg