mandag 30. juli 2018

Fakta om marcus og martinus

Marcus Gunnarsen og Martinus Gunnarsen (begge født 21. februar 20i Elverum) er tvillinger fra Trofors i Nordland som vant MGPjr 20med sangen To . BufretOversett denne sidenBorn in February 200 Marcus Martinus was born and raised in the small town in Northern Norway, Trofors. From an early age the boys enjoyed singing and .

Vi har samlet ALT, du skal vide, om de norske tvillinger. Her er elleve fakta om Marcus og Martinus: De kommer fra Trofors i Norlan er år og går på skole der. De ble født den februar 20i . Norsk popduo bestående av tvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen.

Marcus Martinus slo gjennom i 201 da de ti år gamle vant MGPjr med den. Eg er ikkje så sterk på dialekter, så det kan andre få faktasjekke, men . Hylende fans, kjærlighetsbrev og sikkerhetsvakter har blitt hverdagskost for tvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen (14) fra Trofors i . I dag fyller Norges største pop-navn, Marcus Martinus, Oslo Spektrum to ganger. VG er til stede på den første konserten og gir deg terningkast . Marcus og Martinus kom på besøk til Christian i Superblokka.


Christian fekk besøk av Marcus og Martinus i Superblokka, og dei kunne fortelje mykje om livet . Stjerne-tvillingene Marcus og Martinus har turnert Norge rundt for å støtte saken som ligger deres hjerter nærmest. Marcus Gunnarsen og Martinus Gunnarsen (begge født 21. februar 20i Elverum) er tvillinger fra Trofors i Nordland som vant MGPjr 2012 .

Tvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen är födda februari 20och är sångare från Trofors i Norge. Läs allt om Marcus Martinus, se videos och läs . Popstjerne-tvillingene Marcus og Martinus (13) blir nedlesset i kjærlighetsbrev, men har en spesiell betingelse til beilerne. Marcus Martinus - Sammen om drømmen. Det er et nært og usminket portrett av Marcus og Martinus hvor vi får ta del i de avgjørende.


Mens jentene står i kø for å møte tvillingene, har pappa satt aldersgrense på å ha kjærester til år. MarcusMartinus are two year old artists from Norway. Vi har møtt tenåringsidolene Marcus og Martinus. De forteller om deres eldste fan, om deres største utfordring og om livet hjemme med familien. Vi heter Marcus og Martinus Gunnarsen.


Vi bor på Trofors i Nordlan har. Marcus Gunnarsen og Martinus Gunnarsen (begge født 21. februar 20i Elverum) er tvillinger fra Trofors i Nordland. De slo gjennom da de vant MGPjr 2012 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg