mandag 23. juli 2018

Laserpatron

Konverterer en 9mm IR-laserpatron om til en. Laserpatronen skyves enkelt inn i den to- delte adapterhylsen, som så skrus sammen. Välj bland ett av Sveriges bredaste sortiment på denna förträffliga produkt!

Laserpatroner til jagtgevær, jagtrifler, i mange forskellige kaliber. Se hele udvalget af Laserpatroner i korsholm webshop. Laser patron til innskyting av Rilfler.


Bildet av Lasershot Laserpatron cal.

Med denne laser patron kan du nemt og hurtigt kontrollere om dit sigtemiddel er iorden. Praktisk når du er på rejse eller hvis du tror dit riffelsigte har fået et slag. Videoen viser hvordan skyting med laserpatron mot videoklipp kan brukes til opplæring på jegerkurs.


Dette er en laserpatron som passer i alle typer hagler i kaliber 12. Laserpatronen legges i kammeret, og aktiviseres av . Hei Noen som har testet skytesimulator og laserpatron. En laserpatron til printer sikrer dig det optimale resultat idet en laserpatron giver et jævnt og tilfredsstillende produkt.


Håller med Lagavulin, sikta genom pipan är minst lika effektivt som en laserpatron, kostar gratis dessutom, bara att se till att bössan står stadigt . Konverterar en standard 9mm SureStrikeTM laserpatron till en 3laserpatron.

SureStrikeTM patronen släpps bara in i den tvådelade adapterhylsan, som . SureStrikes 9mm laserpatron förs in i patronläget i vapnet, precis som en vanlig patron. När man trycker av vapnet aktiverar slagstiftet aktivatordelen på . LaserAmmo SureStrike 9mm Cartridge SureStrikes 9mm laserpatron Stoppa in laserpatronen i patronläget. Blindavfyra vapnet och en laserpuls skjuts ut i 2 . Laser boresigter til riffel, fås i mange forskellige kalibre.


Jeg har set den film med Søren Ryge ( Jagt med haglgevær ) som kom med jagttegnet i år og der så jeg de patroner han . Vi bruker cookies til å huske dine innstillinger og føre statistikk. Denne informasjonen deles med en tredjepart. Det vi gjør er at vi tar en hagle og en laserpatron.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg