torsdag 21. desember 2017

Projektor test

Det er noe eget med det gigantiske bildet, som gjør at man lever seg ekstra inn i filmen. BufretLignendeSonys projektor gir sylskarpe bilder og glimrende kontrast. Den rimeligste 4K-kompatible projektoren i testen er imponerende kapabel.

Seks projektorer som gir deg gigantbilde på veggen uten å etterlate et krater i lommeboka! Billigere og bedre teknologi har fått mange til å la seg friste til å også skaffe seg en projektor som hjemmekino og nyvinninger som Netflix, . Stort bilde - liten pris: Vi har testet fire billige hjemmekinoprojektorer. Skal man oppnå den virkelige store hjemmekinoopplevelsen er det ingen vei utenom en projektor.

Prisen på projektorer har blitt kraftig redusert de siste årene . Sonys projektor gir sylskarpe bilder og glimrende kontrast. Her tester vi tre hjemmekinoprojektorer i prisklassen fra 11-13. Projektorene fra BenQ og Optoma er av DLP-typen, som bruker . Test av rimelige HD-projektorer:.


Da er en god projektor et mer økonomisk valg, som i et mørkt rom uproblematisk kan blåse opp et bilde på . Test viser og organiserer tester av prosjektor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg