fredag 20. juli 2018

Asus bærbar pc test

Vis alle Apple Asus Dell HP Lenovo Multicom Packard Bell Samsung Toshiba . Kvalitetsmessig best, men bare med en hårsbredd - og dessverre dyrest i testen. Møter Dell XPS (2017)ANBEFALING: Her er våre anbefalinger av bærbar PC til studiene. Her er våre anbefalinger av bærbar PC til studiene. Chrome OS kan også være et alternativ, men dette tar vi ikke opp i denne omgang ettersom vi ikke har testet noen Chrome Books det. SAMLETEST: Bærbare PC-er til rundt 50kroner14.


SAMLETEST: Bærbare PC-er til rundt 50kroner - Asus E403SA14.

SAMLETEST: Bærbare PC-er til rundt 50kroner - Acer Swift. ANBEFALING: Disse bærbare PC-ene for hjemmet bør du velge18. Elektronikk og Internett › Telefon, data og internettBufretDu kan spare tusenlapper på å kjøpe bærbar PC på Internett sammenliknet med å. Billige nett-PC-er og tynne og dyre ultrabooks som MacBook Air og ASUS . Kjøp rett laptop - her kan du se hvilken som er best i test!


Skal du kjøpe en bra og prisgunstig bærbar PC? Vi har sjekket hundrevis av tester og bærbare PC-er på leting etter den. Pure-modellene til Asus kommer med en ren utgave av Windows 1 altså uten . Selv om salget av bærbare PC-er har stupt de siste årene, fortsetter.

Asus Zenbook UX3er en nyere og mer oppdatert versjon av UX305. TEST: Fujitsu Lifebook U7- Smart bedriftsbærbar. HP mener alvor med sin nye mobile arbeidsstasjon, som er basert på en spill-pc. Lenovo Ideapad 100S 14” bærbar PC fokuserer på det essensielle i en lett, bærbar PC. Dual core Intel Celeron prosessor, flashminne, rask WiFi-ac og Windows . Asus Vivo PC X – snygg och kompakt gaming-pc för skrivbordet.


Vi har testet fem rimelige bærbare med stor skjerm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg