fredag 27. juli 2018

Spill for de minste

Du har ikke spilt noen spill enda. Appen er laget veldig enkel, så de aller minste kan bruke den, uten å rote. EduKitty er også ganske grei, med masse ulike spill for å lære .

Her gir vi deg noen tips til gode apper til de aller minste barna, som. Les også: kule musikk-apper: iPad'en kan brukes til mye mer enn spill . ABC-spillet (fra år) Norsk spill for barn som vil lære bokstaver og ord. Denne er ikke for de aller minste barna, og det trengs kanskje litt .

Spill gratis Barnespill på SpilleSpill. Vi tilbyr de kuleste Barnespill for alle. Spill tøffe spill for barn på Boomerang. Vi har online-spill med Looney Tunes, Tom og Jerry, the Flintstones og mer.


En baby på måneder skjønner neppe sammensatte spill, men kan vise stor. Rabbagastene som er beregnet spesielt for de minste barna. App for små barn – gratis spill med biler og dyr.


Velkommen til App for små barn – Et morsomt og lærerikt spill for barn i alderen 0-år! Det finnes 1forskjellige ord og lyder å lære.

OMorsomt og lærerikt spill for barn, norsk tale. Lytt, velg riktig svar og få positiv respons både visuelt og med lyd. Velkommen til App for barn – et morsomt og pedagogisk puslespill for barn mellom og år. Alle puslespillene har varierende vanskegra og målet er å utvikle . Som far til en jente på snart år har jeg prøvd en del spill og apper for mobil og nettbrett, og her kommer mine anbefalinger for alderen 1-år.


Vi har latt vår juniortester på år (snart 6) boltre seg med et utvalg spill for de yngste. Dette har vært en spennende ti han har stort sett fått . Skjønt – det er også mange iPad-spill myntet på de minste som ofte er gratis, men som deretter inneholder såkalte in-app purchases der . Julehandelen er allerede i gang, og den evige debatten om aldersgrenser på spill har blomstret på ny. Her er guiden til spillene som passer . NRK Super har masse TV-serier og er enkel å bruke for de minste.


SAGO MINI: Finnes i enkeltspill eller du kan kjøpe en pakke på flere spill. Noen apper har til hensikt å trene ordforrå gjennom språklige aktiviteter og kategorisering. Andre apper er ment som ren underholdning, men . Hva er best av spill og konsoller for barn?


Sofie-serien (Sofie er lillesøsteren til Josefine) er et godt alternativ for de minste barna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg