fredag 13. juli 2018

Små batterier

Et kig på små lygter,rh:lygte-info. Små batterier, fotofil, #12391- FreeImages. Stadig flere henvendelser om forgiftning med små batterier - FHI,rh:fhi.

Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Kjøp en ladning med batterier, så har du. Batteriene våre holder en høy kvalitet og finnes i en mengde varianter - AA, AAA og V, er noen.


Det britiske forbrukernettstedet Which!

AA-batterier som ikke er oppladbare. BILLIGST: Hos REMA 10fant vi en tipakning med AA-batterier til kroner. Det er krone billigere enn på IKEA. Små elektriske apparater bruker ofte batteri. Dette kan være for eksempel elektriske tannbørster, høreapparat og øretermometer.


Noen batterier inneholder miljøgifter, som for eksempel kvikksølv, bly og kadmium. Forhandlere har plikt til å ta imot batterier av begge typer. Hos Elkjøp må du ut med kroner for en firepakning med Duracell Plus AA-batterier, noe som betyr at du betaler 1kr per batteri.


Her viser vi resultatene på AA-batterier.

Her har vi målt hvor lenge batteriet varer, fra det er fullt til spenningen er så lav at batteriet ikke har . For mer informasjon om hvilke data som samles inn, besøk vår side for Personvern. For å tillate informasjonskapsler fra denne siden, klikk Tillat knappen under. GP Lithium Coin batteri - CR12- Li. DRAMATISK: Her ligger lille Olaus (2) på Haugesund sykehus etter å ha svelget et knappcellebatteri (t.h.) i fjor sommer.


For å hindre at miljøskadelige batteri havner i restavfallet, kom det nye regler i 2012. Nå skal absolutt alle batterier leveres til miljøstasjoner eller til forhandlere . Det er særlig i tilfeller der batterier setter seg fast i . GP BATTERI TILBUDSPAKKE STK AA KVALITETS BATTERIER . I 20fikk Giftinformasjonen ved Folkehelseinstituttet 1henvendelser om barn som hadde svelget små batterier, deriblant barn fra Oppland. Fram til no har det vore lov å kaste vanlege hushaldsbatteri utan miljøgifter i restavfallet.


Men veit du kva for batteri som er heilt giftfrie og kan . Batterier som er klassifisert som farlig avfall omfatter visse typer batterier som. Småbatterier, Knappcellebatterier uten kvikksølv . Batteri til MC, ATV og andre små kjøretøy som gressklippere, snøscootere etc. Kjøp kvalitetsbatteri til din motorsykkel, sørg for en god sesong .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg