tirsdag 17. april 2018

Videoredigeringsprogram mac

Har fått meg GoPro Hero her, og trenger da et bra men enkelt videoredigeringsprogram. Har prøvd Final Cut Pro, og vet ikke helt.

De udvalgte videoredigeringsprogrammer er fantastiske til. Hvis du ejer en Mac kan du downloade programmet gratis i AppStore. Har du en Mac, har du også tilgang til kraftige apper for kreativitet og. Programmet har revolusjonerende videoredigering, omfattende funksjoner for .

Videokamera › Videoredigering og videoBufret17. Er på jakt etter et bra videoredigeringsprogram til mac, et som . Hvilken videoprogram anbefales til en fersk. Videoredigeringsprogram for Mac - Videoredigering. Apple: Enkel videoredigering– enda enklere på Mac?


Siden vi har hørt fra mange at videoredigering og DVD-brenning på Mac er så fantastisk enkelt, måtte vi sjekke ut dette i praksis. Movavis videoredigeringsprogram – alle redigeringsverktøyene du trenger. Lag lysbildeserier med musikk og undertekster på MacSide på engelsk. Det profesjonelle nivå videoredigering programmet for Mac datamaskin er den svært godt kjent Apple Final Cut Pro X.

Tja, jag undrar om det är någon här på detta forum som vet något bra och helst gratis redigeringsprogram för min Imac.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg